Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst met opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd aan de hand van een tegoedbon. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking en met het originele prijsticket aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via shop@rae-oosteroever.com.

Wij zullen vervolgens de tegoedbon binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour opsturen mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen

Uitzonderingen op het herroepingsrecht zijn lingerie en swimwear vanwege hygiënische redenen.

Adresgegevens

Raé Oosteroever

Henegouwenstraat 71
9000 Gent


shop@rae-oosteroever.com
BTW BE0763.889.054

ACCOUNT
Wishlist
Login
Create an account

Je persoonlijke gegevens worden gebruikt om je ervaring op deze site te ondersteunen, om toegang tot je account te beheren en voor andere doeleinden zoals omschreven in ons privacy policy.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP

SHOPPING BAG 0